O Mašini

Mašina predstavlja doprinos izgradnji levo orijentisane medijske infrastrukture sa ciljem kontinuirane proizvodnje društvene kritike o aktuelnim i za širu javnost važnim temama iz polja politike, ekonomije, privrede, kulture. U društvenoj realnosti, u kojoj dominiraju kapitalistički odnosi proizvodnje, stajemo na stranu radnika i radnica, u kolektivnoj borbi protiv društvene nejednakosti, za bolje životne uslove, za mogućnost razvoja celokupnog ljudskog potencijala, za političku alternativu današnjem sistemu.

Mašina je i sredstvo za rad u zajedničkom obrazovnom naporu, koje služi istraživanju, promišljanju i proizvodnji medijskog prostora, kao kanal komunikacije različitih društvenih aktera okupljenih oko zajedničkog političkog cilja.

 

Podrška:

 

[su_row] [su_column size=”1/2″]Logo_rosa

Projekat je​ podržan od strane​ Rosa Luxemburg Stiftung Southeast Europe, iz sredstava Saveznog ministarstva spoljnih poslova Nemačke.​ Sadržaj sajta se može besplatno koristiti i deliti uz naglašavanje izvora. Sadržaj sajta je isključivo odgovornost izdavača i ne odražava stavove fondacije Rosa Luxemburg.

[/su_column][su_column size=”1/2″ ][/su_column][/su_row]


[su_row][su_column size=”1/3″]rzf-logo-rgb-sr

[/su_column] [su_column size=”1/3″]Logo ministarstvo kulture-krive cir-1 [/su_column] [su_column size=”1/3″]vektorski-logo-fondacija-srp-en[/su_column][/su_row]

Leave a Comment