Vreme je za poklone!

masina-cegeri-2018-gif-960

Drage čitateljke i čitaoci i ovaj put smo vam pripremili naše cegere, šolje i bedževe za uspešan početak Nove godine koje možete dobiti uz skromnu donaciju i tako doprinesete nastavku rada portala Mašina.

Sada već nadaleko poznati Mašina ceger može doći na vašu adresu za donaciju od 1000 i više dinara. Nemojte ostavljati po dva dinara za plastične kese u korporativnim trgovinama – čuvajte životnu sredinu i pokažite političku svest! Cegeri su napravljeni od čvrstog kepera u tri boje – crvena, siva i crna. Sa jedne strane cegera se nalazi logo Mašine, dok su sa druge štampani izabrani naslovi naših tekstova: „Zašto kažeš ljubav a misliš na profit?“ (crveni), „Ljudima otimaju stanove, zar ne? (sivi) i „Ako ne znate pitajte drugaricu“ (crni).

masina-solje-2018-gif-960

Za sve vas koji volite da se ugrejete uz kuvano vino ili čaj, za vas koji volite da ispijate kafu dok radite ili učite, ali i za vas koji želite nekome da poklonite lep i koristan poklon, ove godine smo pripremili Mašina šolje! Za donaciju od 700 i više dinara možete dobiti jednu od Mašina šolja. Bele keramičke šolje, zapremine 400ml dolaze sa istim naslovima koji se pojavljuju i na cegerima („Zašto kažeš ljubav a misliš na profit?“, „Ljudima otimaju stanove, zar ne? i „Ako ne znate pitajte drugaricu“).

Za širok spektar političkih opredeljenja, identiteta i dilema ponovo nudimo crvene, crne i bele bedževe sa logom Mašine. Za donaciju od 300 dinara šaljemo vam tri bedža.

Ukoliko želite komplet – ceger, šolju i tri bedža – rado ćemo vam ga poslati za donaciju od 1900 ili više dinara.

Uputstva za uplatu možete naći na ovom linku, a adresu na koju želite da dobijete poklon, kao i odabir boje bedža/cegera, možete poslati na info@masina.rs ili na Mašininu fejsbuk stranicu.

masina-bedz-gif960-2

Svaka vaša donacija nam znači – tako pomažete proizvodnju kritičkog glasa na medijskoj sceni, radnu snagu koja stoji iza produkcije Mašine kao i njenu infrastrukturu.

Hvala što podržavate rad Mašine!

Prethodni članak

Vazduh koji dišem

Šta nudi politička levica danas?

Sledeći članak