Pišite nam ukoliko su vam ugrožena radna prava i želite da objavimo tekst o tome

Portal Mašina pokreće „Pišite nam“ kampanju – ukoliko smatrate da su vam ugrožena individualna ili kolektivna radna prava i želite da objavimo tekst o tome možete nam se obratiti.

Ako su vama ili vašim kolegama i koleginicama ugrožena individualna ili kolektivna radna prava i smatrate da bi medijsko praćenje te situacije doprinelo pozitivnom rešenju – pišite nam na mejl: pisitenam@masina.rs ili popunjavanjem forme na „Pišite nam“ stranici na našem portalu.

Novinari i novinarke i urednici i urednice Mašine će vam se obratiti i zajednički ćemo se dogovoriti o mogućnostima pisanja o problemima sa kojima se suočavate.

Pišite nam i ukoliko se vi i vaše kolege i koleginice suočavate sa pritiscima i napadima zbog pokušaja organizovanja sindikata ili samo zato što ste poslodavcu ukazivali na određene probleme u firmi. Pišite nam i ukoliko smatrate da poslodavci u javnim preduzećima i državnim firmama rade na štetu firme i zaposlenih ili ukoliko veliki broj radnika i radnica radi preko ugovora o privremenim i povremenim poslovima.

Mi ćemo kao medij pokušati da vam pomognemo tako što bismo vaše probleme učinili vidljivijim.

Prethodni članak

Najveći levi društveni pokret u Brazilu prvi put ulazi u parlament

Sindikat nauke: „Pozivamo dekane fakulteta da ne odlažu proces zaklјučivanja novih ugovora o radu“

Sledeći članak