Novica Antić štrajkuje glađu već pet dana

Advokatski tim Vojnog sindikata Srbije juče je uložio žalbu Višem sudu u Novom Sadu, dok predsednik sindikata, Novica Antić, nastavlja štrajk glađu.

Novica Antić

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić poručio je iz pritvora da nastavlja štrajk glađu, koji je počeo od dana pritvaranja 1. marta i da neće odustati sve dok ne bude pušten na slobodu.

Poruku je preneo advokatski tim Antića i generalnog sekretara Vojnog sindikata Srbije Predraga Jevtića, koji ih je juče u Okružnom zatvoru u Novom Sadu posetio prvi put otkako su pritvoreni.

Antić je poručio da će biti istrajan do kraja u borbi za pravdu i istinu i da će ga, ako mu se nešto desi, inspiratori njegovog političkog progona nositi na duši, prenosi Nova.

Poručio je i da mu je štrajk glađu jedini preostali način za dalji vid borbe sindikalnog delovanja.

Advokatski tim Vojnog sindikata Srbije uložio je juče žalbu Višem sudu u Novom Sadu na rešenje o određivanju pritvora predsedniku VSS Novici Antiću i generalnom sekretaru Predragu Jevtiću, potvrdio je njihov advokat Siniša Lunić za N1.

Kako smo ranije pisali, predsednik najvećeg i najuticajnijeg sindikata u Vojsci Srbije, Novica Antić, uhapšen je uz optužbu za zloupotrebu sredstava sindikata.

A.G.A.

Prethodni članak

Ekonomija znanja da se upravlja finansijskim tokovima i umenja da se vrte točkovi i kablovi

Protestni osmomartovski marš u Beogradu: „Uvek na prvoj liniji“

Sledeći članak