Kraj je godine – vreme je za poklone!

masina-cegeri-gif960

Bliži se kraj godine – vreme je za poklone. Vi nama možete (dati) poneku donaciju a mi ćemo vama cegere, knjige i bedževe.

Idealani novogodišnji pokloni za vaše političke istomišljenike a još bolji za neistomišljenike, kao i za vas same.

Za donaciju od 1000 i više dinara dobijate jedan od ovih sjajnih, strogo antikapitalističkih cegera. Napravljeni su od kvalitetnog kepera u tri boje – siva, crna, bež; mogu da izdrže više kilograma voća i povrća, a plažom dominiraju. Unutrašnja strana ručki je crvena – pokazaće da imate jasno političko uverenje i da vodite računa o životnoj sredini.

Samo bedž sa originalnim logom Mašine možete dobiti za donaciju od 500 i više dinara. Bedževi su crvene, crne i bele boje – za širok spektar političkih opredeljenja, identiteta i dilema. Jednostavno – bedž je uvek kul!

Ukoliko biste sve – Mašinin bedž, ceger i publikaciju „Radnička klasa Srbije u tranziciji 1988-2013“ poslaćemo vam ih rado za donaciju od 2000 i više dinara.

Uputstva za uplatu možete naći na ovom linku, a adresu na koju želite da dobijete poklon, kao i odabir boje bedža/cegera, možete poslati na info@masina.rs ili na Mašininu fejsbuk stranicu.

masina-bedz-gif960-2

Svaka vaša donacija nam znači – tako pomažete proizvodnju kritičkog glasa na medijskoj sceni, radnu snagu koja stoji iza produkcije Mašine kao i njenu infrastrukturu.

Hvala što podržavate rad Mašine!

Prethodni članak

Stetoskop u koferu

Kad kreneš nema stajanja – sezonski rad u poljoprivredi

Sledeći članak